Megújult az ORYX Vadászbolt honlapja!

Már elérhető az ORYX Vadászbolt és Fegyverjavító új honlapja és webáruháza. Érdemes meglátogatni.

„RÓLUNK

  • Családi vállalkozásunkat 2000-ben indítottuk, akkor még csak fegyverjavítóként. Cégünk alapítója, Major Tibor – szenvedélyes vadász és fegyverrajongó – ekkor végzett a Diana Vadász-Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium vadászpuskaműves szakán.
  • Később – 2004-ben – vásárlói igények alapján nyitottunk meg vadászboltunkat, ezáltal teljes körű szolgáltatást nyújtva ügyfeleinknek. Időközben Attila – Tibor fia, aki szintén vadász – is elvégezte ugyanezt a képzést, sőt ennek mesterfokozatát is, és beszállt a családi vállalkozásba.
  • 2012-ben megnyitottuk fegyverjavítónkat ORYX Siculorum Srl. néven Erdőszentgyörgyön, befoltozva ezzel a tátongó űrt a fegyverjavítás piacán Erdélyben. Ebben a műhelyünkben Attila dolgozik a fegyvereken, előre egyeztetett időpontokban. Szintén ebben az évben újítottuk meg műhelyünk gépparkját az Új Széchenyi Terv segítségével.
  • Cégünk életében új szakasz nyílt 2014-ben:  elindítottuk webáruházunkat, ahonnan szinte minden házhoz rendelhető (fegyverek, csövek, lőszerek és fegyverolajak kivételével) és teljesen megújult boltbelsővel várjuk vásárlóinkat telephelyünkön.

Az évek során folyamatosan törekedtünk a továbbképzésre, szakmai fejlődésre. Minden évben ellátogatunk a Nürnbergben megrendezésre kerülő IWA nemzetközi fegyverkiállításra, felkutatjuk az újdonságokat és kapcsolatot ápolunk külföldi partnereinkkel. A hazai FeHoVakiállításon is minden évben jelen vagyunk látogatóként, több alkalommal saját standdal vettünk részt.

A boltunkban megvásárolt termékeket műhelyünkben szakszerűen, garanciálisan szereljük fel. Amennyiben a Recknagel távcsőszerelékeket mi (vagy hivatalos fegyverműves) szereljük fel, élethosszig tartó garanciát vállalunk a termékre.” – olvasható a bemutatkozásukban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .