Utánkeresők Baráti Köre a FeHoVá-n! A pavilon 305.H stand – Frissítés!

Kedves Barátaink!

Szeretnénk felhívni ismét a figyelmeteket, hogy a holnap kezdődő XX. FEHOVA kiállításon bennünket is megtalálhattok az „A” pavilon 305 H standon 2013. február 14-17-ig. Lesz lehetőség szakmai eszmecserékre és élménybeszámolókra. Bárkit szívesen látunk.

Mivel előreláthatólag mindenkivel nem lesz idő beszélgetni, kihelyezünk papírt, tollat és egy kis dobozt, amibe mindenki bedobhatja az esetleges kérdéseit. Később mindegyikre válaszolni fogunk, akár nyilvánosan, akár magán üzenetben.

STANDUNK HELYE:  A pavilon 305 H stand

A „B” pavilonban a II. FeHoVa MEOE Nemzetközi vadászkutya szépségverseny és bemutató fog zajlani. A Best in Show ringben minden nap 11 órakor mi is bemutatót tartunk. Sajnos a körülmények most csak előadás szerű bemutatóra adnak lehetőséget. A későbbiekben máshol láthattok még majd tőlünk terepen végzett gyakorlati bemutatókat is.

Kutyával való belépés a II-es kapun (a II. FEHOVA – MEOE versenyre nem nevezett kutya is beléphet a területre). A kutyáknak nem kell belépőjegyet venni, ingyenesen léphetnek a területre, érvényes oltási igazolvány felmutatása ellenében.

A BEMUTATÓ HELYE: B pavilon Best in Show ring

 

http://www.fehova.hu/programok

Mindenkit szeretettel várunk!

Utánkeresők Baráti Köre

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .